NIKON Z6II Essential Movie Kit

Koda:NIZZ6IIVIDEO

Zaloga : Prosimo pokličite

3.902,78 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Nikon

Nikon Z 6II Essential Movie Kit ponuja izjemno kakovostne videoposnetke pri kateri koli hitrosti snemanja. Ta fotoaparat ustvarja izjemne posnetke 4K, nadvzorčene s 6K, z branjem celotnega števila slikovnih točk. Funkcija petosnega optičnega zmanjšanja tresljajev v fotoaparatu deluje skupaj z elektronskim VR za stabilne posnetke. Na voljo pa je tudi podpora za odprti protokol Atomos, kar omogoča brezhibno integracijo priloženega snemalnika Atomos Ninja V. 

\n

 

\n

Izkoristite prilagodljivo spremljanje in snemanje v oblikah zapisa ProRes in DNxHR, pripravljenih za urejanje. Snemajte v 10-bitni ločljivosti 4K s tabelami N-log. Ali pa nestisnjene 8-bitne videoposnetke v ločljivosti 4K/UHD istočasno zapisujte na pomnilniško kartico in v Atomos. Priložena sta napajalnik in ohišje za trdi disk. Ko je na Nikonov fotoaparat Z 6II pritrjen adapter bajoneta FTZ, lahko uporabljate objektive NIKKOR za bajonet F. Kakovost slike ostane nespremenjena. Poleg tega se pri objektivih brez funkcije VR izboljša ostrina po zaslugi funkcije VR, vgrajene v fotoaparat. 

\n

 

\n

Širok bajonet Z fotoaparata Z 6II in kratka razdalja med bajonetom ter tipalom omogočata uporabo velikega števila objektivov za filmsko produkcijo. Od vašega najljubšega objektiva s fiksno goriščnico do zoom objektiva, ki se priporoča na izobraževanjih. Vse, kar potrebujete, je pravi adapter bajoneta. Ta kletka za fotoaparat in ročica z držalom, nameščena zgoraj, vključujeta luknje za pritrditev v dveh velikostih ter luknje za nameščanje nastavkov za podaljševanje, združljivih z ARRI. Držalo zagotavlja stabilnejše posnetke v gibanju za preprosto premikanje in sledenje. Hitro preklapljajte med scenariji za fotografiranje.

\n

 

\n

Kletka za fotoaparat SmallRig se ponaša z vgrajenim sistemom za hitro sprostitev, ki je združljiv s standardom Manfrotto, tako da lahko opremo na stative ali stojala namestite v nekaj sekundah ter jo enako hitro tudi odstranite. Naredite več s svojimi videoposnetki. Fotoaparat Nikon Z 6II omogoča izvoz 12-bitnega videotoka RAW neposredno iz fotoaparata v priloženi snemalnik Atomos Ninja V. Videotok se posname v obliki zapisa ProRes RAW, kar zagotavlja največjo prilagodljivost pri gradaciji ter razširjene podrobnosti v svetlejših in temnejših predelih slike.

Več na strani proizvajalca