NIKON Z FC KIT 28MM Special edition

Koda:NIZZFC28SPE

Zaloga : DA

1.609,18 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Nikon

Ujemite enkratne trenutke v legendarnem slogu s tem kompletom s posebno izdajo objektiva, ki vključuje brezzrcalni fotoaparat Z fc in objektiv NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE. Ta posebna izdaja objektiva združuje najnovejšo optično zasnovo s fizičnimi podrobnostmi, ki so podobne Nikonovim originalnim objektivom za fotoaparate SLR. Skupaj s fotoaparatom Z fc ta objektiv s fiksno goriščnico polnega formata ponuja 42-mm izrez formata DX, ki je kot nalašč za portrete brez poziranja in živahne vloge.

\n

Z fc je stičišče Nikonove klasične zasnove fotoaparatov in inovativne tehnologije serije Z za odlično kakovost slike ter čist in popoln slog. Kjerkoli snemate, karkoli snemate – od fotografij do videoposnetkov in vlogov. Odpeljite svojo ustvarjalnost v prihodnost z lahkim brezzrcalnim fotoaparatom formata DX, s katerim boste v rokah imeli nekaj legendarnega.

\n

Črno teksturirano ohišje: Subtilna struktura na srebrni kovini ohišja. Brezzrcalni fotoaparat Z fc se ponaša s prav toliko značaja kot Nikonovi filmski fotoaparati SLR iz preteklosti in posebna izdaja objektiva NIKKOR Z je kot nalašč zanj. Gre za vse tiste izvirne oblikovalske podrobnosti iz preteklosti. In pravo ustvarjalno zmogljivost za danes.

\n

Upravljalni gumbi so postavljeni prav tako, kot so bili na Nikonu FM2, in vsak gumb je izdelan iz enega kosa aluminija. Mehanizmi se aktivirajo z neverjetno natančnostjo – čutili boste klik. Če ste že kdaj uporabljali Nikonov fotoaparat SLR, se vam bo mišični spomin takoj povrnil. Če ga še niste, vam bo všeč oprijemljivost gumbov. S posameznimi gumbi lahko upravljate čas zaklopa, kompenzacijo osvetlitve in občutljivost ISO, ne da bi potrebovali meni fotoaparata. Fotoaparat lahko nastavite tudi tako, da z gumbi za upravljanje določite čas zaklopa ali kompenzacijo osvetlitve.

\n

Zaslon na zgornji strani: Ali želite posneti portrete s plitvo globinsko ostrino ali široke ulične prizore, ki so ostri od spredaj nazaj? Na majhnem zaslonu lahko hitro preverite zaslonko, saj prikaže število f, s katerim fotografirate.

\n

Okroglo elektronsko iskalo: Iskalo visoke ločljivosti v modelu Z fc je elektronsko, vendar je zasnova okrogla tako kot pri optičnem iskalu v Nikonu FM2. V njem boste videli vse in vklopi se, ko fotoaparat približate očesu.

\n

Ogrodje modela Z fc je kovano iz magnezijeve zlitine oz. iz enakega materiala, kot ga uporabljamo za Nikonove profesionalne fotoaparate. Ta fotoaparat je zasnovan za optimalno razmerje med vzdržljivostjo in majhno težo in gre z vami povsod, kamor vas popelje navdih.

\n

Filtri in učinki: Fotoaparat ponuja 20 ustvarjalnih funkcij Creative Picture Control za fotografije in videoposnetke, ki so vidne že sproti med fotografiranjem. Intenzivnost enostavno prilagodite svoji viziji

\n

Videoposnetki: Snemate lahko videoposnetke v ločljivosti 4K/UHD pri 30p, ali pa iz navadnih trenutkov naredite prav posebne s snemanjem počasnih posnetkov v polni ločljivosti HD. Med snemanjem lahko naredite tudi fotografije in ustvarite dramatične pospešene intervalne posnetke 4K.

Več na strani proizvajalca