Objektiv serije E SONY SEL-24105G zoom FE 12-24 G OSS

Koda:SEL1224G.SYX

Zaloga : DA

1.599,00 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Visoka ločljivost pri izredno širokih kotih - Zoom serije FE 12-24mm F4 G pokriva najširši razpon, ki je na voljo v katerem koli objektivu serije E polnega formata, zato se ponaša z neprekosljivo izrazno močjo za fotografiranje pokrajin, mestnih panoram, arhitekture in drugih prostranih objektov. Izpopolnjena izredno širokokotna optika omogoča snemanje obsežnih prizorov z dinamično perspektivo in izjemno ločljivostjo ter jasnostjo.

Izjemna ločljivost od kota do kota - Štirje asferični elementi v inovativni optični zasnovi učinkovito odpravljajo optična odstopanja, ki so lahko problematična pri uporabi širokokotnih objektivov. Ta izjemni objektiv odlikuje izjemna ločljivost, ki je popolnoma usklajena s konceptom objektiva G Lens v celotnem razponu zooma.

Super ED-steklo izboljša ločljivost in kontrast - En element iz super ED-stekla (izjemno nizka razpršitev) in trije elementi iz ED-stekla so premišljeno umeščeni tako, da kar najbolj zmanjšajo barvno odstopanje. Zaradi učinkovitega zmanjšanja barvnega odstopanja sta izboljšana ostrina in jasnost povsod na sliki.

Jasnost in kontrast pri katerikoli svetlobi - Sonyjeva originalna plast Nano AR odpravlja odbojno svetlobo, ki lahko povzroča odseve in bleščanje v protisvetlobi in pod drugimi zahtevnimi svetlobnimi pogoji, in zagotavlja dosledna visok kontrast in jasnost. Niti pod najrazličnejšimi koti ne pride do odseva neželene svetlobe, zato je prilagodljivost okvirjanja in kompozicije večja. (1. Plast Nano AR / 2. Steklo / 3. Svetloba, ki prehaja skozi objektiv)

Kompakten, lahek in mobilen - Zaradi izpopolnjene optične zasnove sta bistveno manjši skupna dolžina ohišja objektiva in velikost premera sprednjega elementa, pri čemer pa je ohranjena najboljša možna optična zmogljivost pri vseh nastavitvah goriščne razdalje in zaslonke. Zaradi kompaktne oblike in majhne teže (565 gramov (20 oz.)) je ta objektiv idealen povsod, kjer sta potrebni enostavna prenosnost in mobilnost.

Hitro, tiho samodejno ostrenje za fotografije in videoposnetke - Medtem ko sta hitrost in natančnost samodejnega ostrenja bistveni za hitro fotografiranje in zanesljivo sledenje objektu, pa je tiho delovanje nujno za snemanje videoposnetkov. Ta objektiv se ponaša z naprednim mehanizmom notranjega ostrenja, ki ga omogoča Sonyjev sistem Direct Drive SSM (DDSSM) za hitro, natančno samodejno ostrenje z zaklepom in gladko, tiho delovanje.

Prednosti pri snemanju videoposnetkov - Ta objektiv s stalno najširšo zaslonko F4 po celotnem razponu zooma zagotavlja enakomerno osvetlitev. Napredno samodejno ostrenje z izjemno hitrostjo in natančnostjo omogoča zanesljivo sledenje objektu pri širokih kotih in ustvarjanje veličastnih filmskih perspektiv.

Tekoče delovanje, vsestranska uporaba - Zaradi po meri nastavljivega gumba za zaklep ostrenja, ki mu lahko dodelite druge funkcije, je možnost upravljanja s prsti še boljša, s stikalom za samodejno/ročno ostrenje pa lahko nastavite način delovanja objektiva tako, kot ustreza trenutnim okoliščinam. Način ročnega ostrenja je hiter in odziven z zapoznitvijo, ki je skoraj neopazna.

Visoka zanesljivost v zahtevnih pogojih - Zasnova tega objektiva je v celoti odporna na prah in vlago3, kar zagotavlja dodatno zaščito in zanesljivo delovanje v zahtevnih okoljih. Zanesljivo fotografirajte v rahlem dežju ali vetru.

Integrirano senčilo objektiva - Vgrajeno senčilo objektiva učinkovito blokira neželeno svetlobo, zaradi katere bi lahko prišlo do odseva in bleščanja, ter ohranja optimalno jasnost in kontrast tudi pri najširših kotih objektiva. Priloženi pokrov objektiva zdrsne neposredno čez vgrajeno senčilo.

Več na strani proizvajalca