Objektiv serije E SONY SEL-1670Z zoom 16-70mm Zeiss

Koda:SEL1670Z.AE

Zaloga : DA

1.049,99 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Vario-Tessar® T* E 16–70 mm F4 ZA OSS (SEL1670Z) - Predstavljamo vam SEL1670Z: objektiv za vsako priložnost. Lahek in vsestranski zoom srednjega razpona odlikujeta priznana optična zmogljivost ZEISS in stalna zaslonka F4, ki zagotavljata najpodrobnejšo sliko po celotni goriščni razdalji.

Izdelek družbe ZEISS - Družba ZEISS AG, ki je bila ustanovljena leta 1846, je legendaren proizvajalec optike za fotoaparate. Njihovi objektivi slovijo po izjemnih jasnosti, svetlosti, ločljivosti in kontrastu. SEL1670Z ima priznano protiodsevno plast Zeiss T*, ki zmanjšuje odseve in bleščanje za jasne in čiste slike.

Kompaktna zasnova, neprekosljiva kakovost - Napredni asferični objektivi (AA) optimirajo kakovost slike in omogočajo uporabo manjših objektivov.

Tekoča zameglitev - Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 7 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.

Prefinjena optična zmogljivost - Steklo z izjemno nizko razpršitvijo (ED) zagotavlja vrhunski kontrast, ločljivost in barve, napredni asferični (AA) in asferični elementi objektiva pa odpravljajo motnje.

Hitro samodejno ostrenje - Notranji mehanizem za ostrenje zagotavlja nespremenjeno dolžino objektiva, kar omogoča enostavno upravljanje, hitro samodejno ostrenje in kratko najmanjšo razdaljo ostrenja. Navoj za filter na sprednjem delu objektiva se ne vrti, kar je pomembno pri uporabi polarizacijskega filtra.

Več na strani proizvajalca