NIKON dig. fotoaparat D-7500 kit 18-105VR

Koda:NID750018105

Zaloga : Prosimo pokličite

1.645,78 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Nikon

Model D7500 ustvarja ostre visokoločljivostne slike z bogatimi tonskimi prehodi. Izkoristili boste lahko izjemno natančno prepoznavanje motivov in odlično delovanje tudi pri višjih vrednostih ISO. Kakovost videoposnetkov 4K/UHD vas bo osupnila. In z vgrajenim sistemom Picture Control boste lažje uveljavili svoj ustvarjalni slog, pa naj gre za fotografije ali videoposnetke. Hitri procesor EXPEED 5 zagotavlja izredno kakovost slike po celotnem obsegu vrednosti ISO. Fini šum je občutno zmanjšan in tudi slike, posnete v načinu izreza pri visokih vrednostih občutljivosti ISO, bodo obdržale izjemno kakovost. Nastavitev Hi 5 omogoča fotografiranje pri vrednostih ISO, enakovrednih neverjetnim 1.640.000, tako da lahko najbolje izkoristite vso razpoložljivo svetlobo. Ujemite natančne osvetlitve in dinamične kompozicije. 180.000-točkovno tipalo RGB za merjenje in napredni sistem za prepoznavanje scen. Ne glede na to, kaj fotografirate, bo 51-točkovni sistem AF sledil motivu, se osredotočil nanj in ga obdržal izostrenega. Tudi če je edini vir svetlobe mesečina. Dosezite naslednjo raven snemanja videoposnetkov. Snemajte videoposnetke z ultravisoko ločljivostjo in do 30 slikami na sekundo. Z vgrajenim intervalnim časovnikom in s funkcijo za intervalne posnetke v kakovosti 4K/UHD pospešite dogajanje na ulici in sončne vzhode v dramatične prizore. Poiščite edinstven posnetek, tudi če je skrit v zamegljenem gibanju. V enem visokohitrostnem rafalu lahko posnamete 50 slik v obliki NEF (RAW) ali 100 slik v obliki JPEG. Avanturistične slike so povsod. Dotaknite se tankega nagibnega zaslona za ostrenje in fotografiranje z višine in zanimivih kotov. Vrhunska fotografija, posneta brez motenj Z optičnim iskalom s pentaprizmo, ki ponuja približno 100-odstotno pokritost kadra, je to mogoče. Fotoaparat lahko s svojo pametno napravo povežete s tehnologijo SnapBridge. Sinhronizirajte fotografije že med fotografiranjem. Pametno napravo uporabite za fotografiranje na daljavo.

\n

 

\n

\n
\n
Komplet z zoom objektivom za odlično vsakodnevno fotografijo. Vključuje fotoaparat D7500 in objektiv AF-S DX NIKKOR 18–105mm f/3.5-5.6G ED VR.
\n
\n
\n
Ta komplet je odlična izbira, ko želite svobodno fotografirati, kar se pač pojavi. S 5,8-kratnim zoomom in goriščno razdaljo od širokokotne do telefoto zmogljivosti je zlahka kos fotografiranju v še tako različnih okoliščinah. Nikonova funkcija zmanjšanja tresljajev zagotavlja ostre slike tudi pri šibki svetlobi.
\n

Več na strani proizvajalca