NIKON Z6II ohišje + FTZ + XQD 64GB + TORBA

Koda:NIZZ6IIFTZKIT

Zaloga : Prosimo pokličite

3.171,88 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Nikon

Komplet: Z6II ohišje + FTZ + Fatbox (kartica Sony XQD 64GB + torba)

\n

 

\n

 

\n

 

\n

Uresničite svoje zamisli. Sledite svoji intuiciji. Ne glede na to, kaj zahteva vaš naslednji projekt, vam vsestranski brezzrcalni fotoaparat polnega formata NIKON Z 6II zagotavlja slikovno zmogljivost za hitrejše, bolj ostro in bolj tekoče ustvarjanje. Filme v 4K ali intervjuje na kraju dogajanja. Kar koli že ustvarjate s svetlobo – ta fotoaparat bo vedno držal korak z vami.  Čiste fotografije polnega formata v celotnem ultra širokem razponu občutljivosti ISO in jasni videoposnetki. AF pri šibki svetlobi zdaj deluje do –6 EV z objektivom f/2 (ali svetlobno močnejšim) – ostrili boste lahko tudi pri svetlobi prvega luninega krajca. Ultra širok hibridni sistem AF omogoča izjemno natančno zajemanje motivov. Fotografirate lahko s hitrostjo do 14 posnetkov na sekundo v polni ločljivosti s popolnim samodejnim ostrenjem in samodejno osvetlitvijo. 

\n

 

\n

Dva procesorja EXPEED podvojita zmogljivost za vse od samodejnega ostrenja do velikosti medpomnilnika. Hitrejši visokozmogljivi medpomnilnik omogoča fotografiranje do 200 fotografij v obliki JPEG ali 12-bitnih fotografij v nestisnjeni obliki RAW v enem rafalu. Visoka hitrost osveževanja pomeni, da ne boste zamudili niti sekunde, dva slikovna procesorja EXPEED pa zagotavljata bliskovito hitro zapisovanje. Na voljo sta dve reži za pomnilniške kartice, kar pomeni dovolj prostora za vsakršen potek dela. Ločite fotografije in videoposnetke ali datoteke v obliki RAW in tiste v obliki JPEG. Kopirajte datoteke med karticami. Konfigurirajte reže za dodaten prostor ali varnostno kopiranje. V eni reži lahko uporabite kartice SD UHS-II, v drugi pa kartice XQD ali najnovejše ultra hitre kartice CFexpress. 

\n

 

\n

Fotoaparat lahko napajate prek kabla USB-C in baterijo polnite celo med fotografiranjem. Izbirno baterijsko držalo MB-N11 ima vgrajene kontrolnike za navpično fotografiranje. Med snemanjem lahko nastavite hitrost AF in občutljivost sledenja ter uporabite AF z zaznavanjem oči in AF z zaznavanjem živali. Z 6II lahko povežete z združljivim zunanjim snemalnikom ATOMOS za izvoz videoposnetkov v obliki ProRes RAW®, ki vse podatke iz fotoaparatovega tipala polnega formata ohrani v manjših datotekah. Snemanje videoposnetkov z veliko 10-bitno globino omogoča, da pridobite milijarde več barv kot s standardnim 8-bitnim snemanjem. Z 6II lahko 10-bitni izhod snema neposredno v zunanji snemalnik prek vmesnika HDMI. Oblika zapisa HLG za videoposnetke, ki jih ponuja ta fotoaparat, ohrani več podrobnosti, dinamičnega razpona in kontrasta – naknadna obdelava ni potrebna. Z 6II se ponaša z izjemno trdnim in lahkim ohišjem iz magnezijeve zlitine, zato ga boste prenašali brez napora in je dovolj vzdržljiv za vsako lokacijo. 

\n

 

\n

Ali želite objektive Nikon za fotoaparate D-SLR uporabiti z brezzrcalnim fotoaparatom? Ta komplet vključuje fotoaparat Z 6II in adapter bajoneta FTZ, ki omogoča, da s fotoaparatom uporabljate objektive NIKKOR z bajonetom F brez izgube kakovosti slike. Ustvarjajte z objektivi ribje oko polnega formata, z makro objektivi, svetlobno močnimi objektivi s fiksno goriščno razdaljo, super zoom teleobjektivi in vsem, kar je vmes.

\n


Več na strani proizvajalca