NIKON daljnogled 10x30 PROSTAFF P7

Koda:NIDA10X30PROP7

Zaloga : DA

303,78 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Nikon

Gumirano ohišje zagotavlja dober oprijem ter ščiti daljnogled PROSTAFF P7 pred udarci, tresljaji in padci. Daleč ali blizu doma – s tem majhnim, a vzdržljivim daljnogledom opazovanje priljubljenih predmetov še nikoli ni bilo tako preprosto. S širokim vidnim poljem in izjemno ločljivostjo boste lahko podrobno opazovali gibanje vsega – od orlov med letom do plašne divjadi. Tudi pri šibki svetlobi. Leče in prizme z večslojno prevleko ter okolju prijazna visokoodsevna dielektrična večslojna prevleka prizem zagotavljajo izjemno svetlost in naravne barve. Strešna prizma se ponaša s prevleko s faznim popravkom za visokokontrastno sliko. Za vse leče in prizme smo uporabili okolju prijazno steklo brez svinca in arzena.

\n

 

\n

 

\n

Ta vzdržljivi in lahki daljnogled lahko brez pomislekov vzamete s seboj na naslednjo pustolovščino: na pohod, v gore ali ob jezero. Za ta vzdržljivi daljnogled so pustolovščine v divjini mačji kašelj. Vodotesno (do 1 m globine za največ 10 minut) in proti zameglitvi odporno ohišje pomeni, da vas dež in megla ne bosta motila. Opazujete lahko v kakršnem koli vremenu.

\n

 

\n

 

\n

Ohranite daljnogled čist tudi v naravi. Prevleka na lečah objektiva in okularjih, ki odbija olje in vodo, vam omogoča, da hitro obrišete vlago, prstne odtise in madeže. Tako vam bo vedno na voljo jasen pogled. Mehanizem za prilagajanje dioptrije na desnem ohišju vam omogoča, da izostritev prilagodite razliki vida med obema očesoma. Ko nastavite mehanizem, ga lahko zaklenete in tako preprečite nenamerno spreminjanje. Vsi modeli PROSTAFF P7 se ponašajo z veliko razdaljo do očesne zenice (15 mm ali več), zato so popolni za osebe z očali. Z gumijastimi nastavki okularja »obrni in potisni« s sistemom večkratnih klikov lahko preprosto nastavite ustrezen položaj za oči, če ne nosite očal. Mehka torbica ščiti daljnogled, ko ga ne uporabljate. Pokrovček okularja lahko trajno pritrdite na pas za okoli vratu, da vam ne pade ali da ga ne izgubite. Po potrebi lahko na pas pripnete tudi pokrovčke leč.

Več na strani proizvajalca