NIKON Z6 KIT 24-70 + FTZ adapter + XQD 64 GB

Koda:NIZZ62470FTZXQD

Zaloga : DA

3.451,38 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Nikon

Prilagodljiv brezzrcalni fotoaparat Nikon Z6 z najširšim bajonetom objektiva polnega formata na svetu zajema svetlobo, kot doslej še nismo doživeli. Velik premer bajoneta 55 mm omogoča, da fotoaparat serije Z ujame več svetlobe. Le 16 mm med bajonetom in slikovnim tipalom fotoaparata polnega formata poskrbi, da več te svetlobe doseže tipalo. Tipalo CMOS polnega formata, ki ima 24,5 milijona slikovnih točk in osvetlitev od zadaj, z AF v goriščni ravnini zajame s podrobnostmi bogate, kot britev ostre slike. Bliskoviti slikovni procesor EXPEED 6 poskrbi za slike z malo šuma in osupljivim dinamičnim razponom tako pri visokih kot pri nizkih vrednostih ISO. Neprekinjeno fotografiranje z 12 posnetki na sekundo.

\n

 

\n

Poiščite polne kadre lepote znotraj dogajanja. Nikonovo napredno elektronsko iskalo s 3.686.000 pik ohranja neoviran pogled. Izjemno svetlo in ostro elektronsko iskalo ničesar ne pusti zunaj kadra. Posnemite vsak prizor v izjemnih podrobnostih z videoposnetki 4K polnega formata. Posnemite videoposnetke 4K/UHD polnega formata pri 30p. Dosezite osupljivo počasno predvajanje videoposnetkov v polni ločljivosti HD z bogatimi podrobnostmi do 120p. Med snemanjem videoposnetkov 4K ali videoposnetkov v polni ločljivosti HD zlahka posnamete fotografije. Ko je na fotoaparat Z6 pritrjen adapter bajoneta FTZ, lahko uporabljate obstoječe objektive NIKKOR za bajonet F. Kakovost slike ostane nespremenjena. Poleg tega se pri objektivih brez funkcije VR izboljša ostrina z uporabo zmanjšanja tresljajev v fotoaparatu.

\n

 

\n

V ta komplet so vključeni fotoaparat Z6, zoom objektiv NIKKOR Z 24–70mm f/4 Sadapter bajoneta FTZ in spominska kartica Sony XQD 64 GB. S kompaktnim zoom objektivom polnega formata je vse mogoče. Adapter omogoča uporabo objektivov NIKKOR z bajonetom F na Nikonovem fotoaparatu serije Z brez izgube kakovosti slike. Objektivi z bajonetom F brez funkcije zmanjšanja tresljajev (VR) pa poskrbijo za izboljšano ostrino zaradi funkcije VR, vgrajene v fotoaparat.

Več na strani proizvajalca