NIKON Z6 KIT 14-30

Koda:NIZZ61430

Zaloga : Prosimo pokličite

3.719,78 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Nikon

Prilagodljiv brezzrcalni fotoaparat Nikon Z6 z najširšim bajonetom objektiva polnega formata na svetu zajema svetlobo, kot doslej še nismo doživeli. Velik premer bajoneta 55 mm omogoča, da fotoaparat serije Z ujame več svetlobe. Le 16 mm med bajonetom in slikovnim tipalom fotoaparata polnega formata poskrbi, da več te svetlobe doseže tipalo. Tipalo CMOS polnega formata, ki ima 24,5 milijona slikovnih točk in osvetlitev od zadaj, z AF v goriščni ravnini zajame s podrobnostmi bogate, kot britev ostre slike. Bliskoviti slikovni procesor EXPEED 6 poskrbi za slike z malo šuma in osupljivim dinamičnim razponom tako pri visokih kot pri nizkih vrednostih ISO. Neprekinjeno fotografiranje z 12 posnetki na sekundo.

\n

 

\n

Poiščite polne kadre lepote znotraj dogajanja. Nikonovo napredno elektronsko iskalo s 3.686.000 pik ohranja neoviran pogled. Izjemno svetlo in ostro elektronsko iskalo ničesar ne pusti zunaj kadra. Posnemite vsak prizor v izjemnih podrobnostih z videoposnetki 4K polnega formata. Posnemite videoposnetke 4K/UHD polnega formata pri 30p. Dosezite osupljivo počasno predvajanje videoposnetkov v polni ločljivosti HD z bogatimi podrobnostmi do 120p. Med snemanjem videoposnetkov 4K ali videoposnetkov v polni ločljivosti HD zlahka posnamete fotografije. Ko je na fotoaparat Z6 pritrjen adapter bajoneta FTZ, lahko uporabljate obstoječe objektive NIKKOR za bajonet F. Kakovost slike ostane nespremenjena. Poleg tega se pri objektivih brez funkcije VR izboljša ostrina z uporabo zmanjšanja tresljajev v fotoaparatu.

\n

 

\n

S tem vsestranskim kompletom z zoom objektivom polnega formata posnemite fotografije in videoposnetke z več podrobnostmi, več globine in več barv. V komplet sta vključena fotoaparat Z6 in kompaktni zoom objektiv NIKKOR Z 14–30mm f4 S. Izkoristite gladko in neslišno ostrenje ter izjemno ostrino od roba do roba.

Več na strani proizvajalca