Bluetooth® zvočnik SONY SRS-RA3000B

Koda:SRSRA3000B.CEL

Zaloga : DA

349,99 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Kaj je ambientalni zvok, ki zapolni prostor? - Ambientalni zvok, ki zapolni prostor, je popoln spremljevalec, ne glede na to, ali berete, kuhate, delate oziroma se pogovarjate s prijatelji. Podobno kot glasba v ozadju v vaši priljubljeni kavarni je tudi ta zvok umirjen in nemoteč ter razpršen vodoravno in navpično za ustvarjanje prijetnega vzdušja v vseh prostorih doma.

360 Reality Audio ali Immersive Audio Enhancement - Posnetki 360 Reality Audio vključujejo podatke o lokaciji tridimenzionalnega zvoka, s čimer zagotavljajo vrhunski ambientalni zvok, ki zapolni celoten prostor. Nič hudega, če ti podatki niso na voljo. Z učinkovitim, edinstvenim Sonyjevim algoritmom Immersive Audio Enhancement se vaši priljubljeni stereo posnetki predvajajo v ambientalnem zvoku, ki zapolni vsak kotiček prostora.

Usmerjeni visokotonec ustvari zvok, ki zapolni celoten prostor od tal do stropa - Usmerjeni globokotonec ustvari prekrivajoče se zvočne valove, ki oblikujejo navzgor usmerjeno valovno čelo. Prostor je zapolnjen z ambientalnim zvokom, ki je z zvočnikom SRS-RA3000 povsod enako kakovosten.

Vsesmerni zvok in globoki nizki toni - Difuzor razprši zvok vodoravno po celi sobi za ustvarjanje zvoka od stene do stene, dvojni pasivni zvočniki pa zagotavljajo globoke nizke tone.

Brezžični zvok s tehnologijo Bluetooth® - S tehnologijo Bluetooth®[ seznanite zvočnik in pametni telefon ali tablični računalnik ter začnite brezhibno pretakati svojo glasbeno zbirko.

Povezljivost Wi-Fi - S povezavo Wi-Fi prek zvočnika dostopate do priljubljenih internetnih storitev za pretakanje, v telefonu pa nadzirate seznam predvajanja.

Združljivo z aplikacijo Spotify Connect™ - Z aplikacijo Spotify Connect™ v napravi, ki jo uporabljate za popolno daljinsko upravljanje, lahko Spotify predvajate neposredno prek zvočnika.

Chromecast built-in - Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Glasba v več prostorih - RA3000 lahko preprosto dodate v skupino zvočnikov v aplikaciji Google Home5 ali Amazon Alexa5. Z aplikacijo ali prek zvočnika Pomočnika lahko predvajate različne skladbe v posameznih prostorih hiše ali pa isto glasbo v vseh prostorih.

Glasovni nadzor - Ali imate napravo z vgrajeno aplikacijo Pomočnik Google ali Alexa? V takem primeru jo lahko uporabite za glasovno upravljanje zvočnika RA3000. RA3000 dodajte v skupino zvočnikov z aplikacijo Google Home ali Amazon Alexa, nato pa enostavno povejte, kaj želite narediti – predvajati glasbo, spremeniti glasnost ali uporabiti številne druge funkcije.

Prilagodite nastavitve v aplikaciji Sony |Music Center - Prenesite aplikacijo Sony | Music Center v pametni telefon in brezžično upravljajte glasbo. Poleg izbire seznamov predvajanja ali uvrščanja naslednje skladbe v čakalno vrsto lahko prilagodite tudi nastavitve, kot je izenačevalnik.

Samodejna prilagoditev glasnosti - Nekatere skladbe so lahko preglasne, druge pa pretihe, zato morate morda nenehno nastavljati glasnost. RA3000 reši težavo tako, da analizira posamezne skladbe in jih predvaja z enakomerno glasnostjo, zato vam ni treba niti migniti s prstom.

Brezžična povezava s televizorjem - Ali želite izboljšati zvok v televizorju? Združljivi televizor BRAVIA® prek povezave Bluetooth® brezžično pošlje zvok v zvočnik RA3000 za še vznemirljivejše doživetje ob gledanju. Krajša zakasnitev pomeni, da je zvok, ki ga slišite, natančno sinhroniziran z vsebino, prikazano na zaslonu.

Kam boste postavili SRS-RA3000? - RA3000 lahko zaradi kompaktne velikosti in majhnega podstavka postavite kamor koli. Odporen je proti vlagi7, zato ga lahko uporabljate celo v kuhinji in kopalnici. Samodejno umerjanje in nastavitev glasnosti zagotavljata optimalno zmogljivost glasbe, ne glede na to, kam postavite zvočnik.

Odporen proti vlagi - RA3000 je odporen proti vlagi, zato ga lahko uporabljate v vlažnem okolju, kot je kuhinja ali celo kopalnica.

Samodejno umerjanje zvoka - RA3000 lahko nastavite kjer koli ter ga preprosto vklopite in predvajate glasbo. Zvočnik se samodejno umeri za optimalno zmogljivost zvoka z uporabo notranjega mikrofona in edinstvenega Sonyjevega algoritma. Nobenih ročnih meritev ali nadležnih preskusov zvoka – samo popoln ambientalen zvok, ki zapolni celoten prostor.

Več na strani proizvajalca