3.1-kanalni zvočniški modul SONY HT-ZF9

Koda:HTZF9.CEL

Zaloga : DA

819,00 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Z največ 7.1.2-kanalnim prostorskim zvokom poslušajte zvok iz vseh smeri. - Z našo najnovejšo tehnologijo prostorskega zvoka, izdelkom Vertical Surround Engine, lahko uživate v navdušenju nad najnovejšimi kinematografskimi oblikami zvočnega zapisa, kot sta Dolby Atmos in DTS:X, v eni sami tanki enoti. Ne glede na to, v kakšni sobi ste, trije sprednji zvočniki tega izdelka reproducirajo »vertikalni« zvok in s tem virtualni prostorski zvok, za katerega se zdi, da vas obdaja z vseh strani.

Ločljivost je pri vsem zvišana na skoraj 7.1.2-kanalno. - Zdaj lahko pri vsem, kar gledate, uživate v največ 7.1.2-kanalnem zvoku. Naša napredna digitalna obdelava signalov pretvori kakršen koli zvok v pristen prostorski zvok samo z enim klikom gumba na daljinskem upravljalniku.

Popolno okolje za vsak zvok - Z neposredno tipko na daljinskem upravljalniku izberite zvočni način, ki najbolj ustreza razvedrilu. Z načinom Cinema mode se bolj poglobite v filme, z igralnim načinom, ki so ga ustvarili razvijalci podjetja Playstation, pa doživite več akcije pri igranju iger. Športni način natančneje nastavi okoliške šume množice, tako da lahko začutite dogajanje na igrišču, z glasbenim načinom pa lahko slišite podrobnosti vsake pesmi. Način novic je zasnovan za jasne dialoge.

Združite svojo opremo. - Povežite prek priključkov HDMI, LAN, USB in drugih ter uživajte v glasbi in filmih iz različnih virov.

Uživajte v gledanju vseh filmov v kakovosti 4K HDR. - Z najnovejšim prehodom 4K HDR z zmogljivostjo 18 Gb/s in s podporo za HDCP 2.2 je HT-ZF9 ustvarjen za najnovejše oblike zapisa domačega kina, vključno z oblikami zapisa HDR10, Dolby Vision in Hybrid-Log Gamma.

Kot so si zamislili izvajalci - Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Vgrajen vmesnik Wi-Fi - Brezžična povezava s spletnim pretakanjem glasbe z vgrajeno povezavo Wi-Fi.

Pretakanje prek povezave Bluetooth® - Tehnologija Bluetooth® za brezžično pretakanje glasbe

Poudarite podrobnosti s tehnologijo DSEE HX™ - DSEE HX™ kakovost glasbe izboljša na skoraj visoko ločljivost.

Pretakajte glasbo po celotnem domu. - Z aplikacijo Sony | Music Center (prej imenovano SongPal) združujte izbrane zvočniške module in zvočnike Sony, nato pa glasbo pretočite v več sob.

Povežite z zunanjimi zvočniki - Nastavitev prostorskega zvoka razširite z brezžičnimi zadnjimi zvočniki.

Več na strani proizvajalca